beats by dre cheap

E.

Situacija je ovakva: trenutno sjedim na Stockholm Arlanda aerodromu. Čekam let za Sarajevo koji je u 7 (sedam)!

Da krenem od početka - Ja bih rado putovao do aerodroma autobusom/vozom koji bi tu stigao dva sata prije leta, je l', ali nema. Prvi bus ujutro kreće u 4, ovdje bi bio u 7:05, tako da sam morao uzeti zadnji, noć prije, u 20:25.

Na aerodromu sam od 23:30, let u 6:55. Evo sam ne znam šta da radim od sebe, popio sam hektolitar kafe.

Summa summarum - krenuo iz kuće u 19:45, slijećem u Sarajevo u 9:30. Haman 14 jebenih sati, ko da u Meksiko idem.


Želim nadoknadu. Ja se iskreno nadam da su pripreme za feštu u moju čast - koju mi vi, dragi blogeri, vjerni čitaoci, fanovi, pripremate - pri kraju. Zgusnut mi je raspored, tu sam samo sedam dana, pa de to fino.


Eh, sad, pošto sav normalan svijet spava u ova doba, vi ćete ovo pročitati kad ja budem u 16 hrk'o u svojoj staroj sobi, u svom starom krevetu... i balio po čaršafu. Fuj jesam gadan. Evo, zapetlj'o mi se kabal od slušalica u bradu. Vidi onog žvaljavog debila. Da hoće ova baba ustat, da se izvalim na klupu. U krevetu. Na krevetu. Je l' u krevetu ili na krevetu? Danas je 5 mjeseci od kako sam bacio cigare. Ustvari jučer. Nekakav hadalj dva metra od mene sjedi uspravno i spava. Ne da hrče, nego je udario u fržu i ne popušta je. Jebo joj je majku kroz majku. Je l' sad jučer ili danas? U autobusu je neko opasno smrdio na sataraš.Apdejt: u Sarajevu magla (shocker!), pa ne može sletiti avion, letim za - wait for it - Dubrovnik! Pa onda bus do Sarajeva. Dodatnih 5-6 sati. Divota.

!!1

Rahat No More
http://kuuler.blogger.ba
24/12/2016 03:02